Holmen Hage

Like ved Holmen Senter er det prosjektert et stilfullt boligtun med 27 lekre leiligheter – alle med gjennomtenkte løsninger tilpasset en moderne hverdag.

Solrike uteplasser

Hver leilighet får solrike uteplasser i form av én eller to balkonger, eller lune markterrasser. En av leiligheten får én fantastisk takterrasse på ca. 87 kvm. På tunet mellom byggene blir det parkmessige fellesområder med lekeplass og sittegrupper.

Om leilighetene

Stilrent og moderne

Innvendig vil leilighetenes oppholdsrom få en stilren kombinasjon med lysmalte, slette vegger mot gyllen, enstavs eikeparkett. Store vindusflater vil sørge for unik, naturlig lyssetting, og leilighetene leveres med vannbåren radiatorvarme i oppholdsrom, og balansert ventilasjon.

Om leilighetene

Luftig rom og delikate løsninger

Kjøkken og stue vil danne et åpent, luftige allrom. Alle leilighetene får helflisede, delikate bad/wc/vaskerom, og flere av enhetene får eget bad i suiteløsning med hovedsoverommet. Kjøkken blir levert med moderne innredning fra HTH eller lignende, og det er mulighet for flere spennende tilvalg.

Meld interesse

Garasje

Bygget får garasjeanlegg i kjelleretasjen, hvor det vil være egen p-plass til alle boenhetene

Gjennomgående leiligheter

Lekre 2-, 3-, 4- og 5-roms gjennomgående leiligheter

Heis

Heisadkomst til alle etasjer

Attraktive uterom

Solrike balkonger og uteplasser.

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Leilighetene leveres med høy standard og 5 års garanti

 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.

 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.

 • Balansert ventilasjon gir bedre inneklima

  Arkitektens tanker

  I utformingen av prosjektet har det vært viktig å skape både gode boliger og attraktive uterom. Boligene er derfor anlagt rundt et samlende indre beskyttet tun utformet som en frodig hage som et samlingspunkt for beboerne.

  Boligene har alle innganger fra tunet hvor det er solrike, trygge uteoppholdsarealer og lekeplass. det er også direkte adkomst fra garasje med plass til bil, sykkelparkering og egne boder.

  leilighetene er gjennomgående med gode utsyn og lysforhold og har romslige og effektive planløsninger. Alle leilighetene har private uteplasser og store vindusfelt mot tunet. Verandaene har delvis lukket rekkverk som gir lune uteplasser uten direkte innsyn.

  Fasader i tre kledning danner rammen rundt tunet. Fasadene er i ulik farge og struktur med innslag av tegl som er med på å bryte ned skala på anlegget og skaper variasjon og liv i fasaden. Det er valgt farger i dempete toner som tilpasser seg omgivelsene. De ulike fargene er sort, grått og naturlig trefarge. Fargene har variasjon, men spiller sammen i valør slik at anlegget fremstår helhetlig. Inngangspartiene vil få tre kledning i en varm tretone.

  Vi ønsker vi å skape et attraktivt bomiljø med gode bokvaliteter som gjør at Holmen hage blir et godt sted å bo.

  Hartmann Arkitekter AS

  Kontakt oss gjerne

  Joacim Johansen

  Founder / Partner / Eiendomsmegler
  E-post: jj@beleven.com
  Telefon: +47 934 94 326