Holmen Hage

Dette området er spekket med fritidstilbud og aktiviteter som vil glede alle og enhver.

Hvalstad – Det beste av to verdener

Roen ved sjøen og nærhet til byen. Her ligger alt til rette for spennende hverdagseventyr for hele familien, både til lands og til vanns. Ved å bosette deg her får du trygge skoleveier og godt oppvekstmiljø, samtidig som det er kort vei til blant annet Asker sentrum, Sandvika og Oslo.

Beliggenhet

Flotte omgivelser - Sommer som vinter

Ta deg en spasertur i de flotte omgivelsene ved Semsvannet. Om sommeren kan du rusle ned til Holmenskjæret og nyte sol og sjø. På vinteren trekker man inn i den nye og moderne svømmehallen som ligger på samme sted. Den golfinteresserte vil ha stor glede av de idylliske omgivelsene hos Asker Golfklubb, mens den båtinteresserte har kort vei ned til Holmenskjæret og Holmen båthavn. Idrettslagene i området kan tilby idretter som fotball, håndball, tennis og langrenn, i tillegg til at du finner en rekke turområder i nær omkrets.

Beliggenhet

Hverdagen er ivaretatt

Her vil du ha kort vei til alt du trenger i hverdagen. Du finner både dagligvarebutikker, skoler, barnehager og gode kollektiv muligheter like i nærheten. Holmensenteret med mange flotte butikker ligger kun en liten spasertur unna. Det tar deg rundt ti minutter å kjøre til både Sandvika Storsenter og Asker sentrum, hvor du finner alt du måtte ønske av både større kjeder og mindre nisjebutikker. Jobber du i hovedstaden kan du ta toget fra Vakås stasjon, som bruker kun 30 minutter inn til Oslo S.

Meld interesse

8 min til Sandvika

30 min til Oslo S

Ravnsborg bussholdeplass er 450 meter unna

6 min til Asker

Området

Tur og rekreasjon

Området har nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. En av de mest populære turene går til toppen av Skaugumsåsen, en tur på et par timer som krones med flott utsikt over Hvalstad og fjorden. Det er ellers kort vei til Holmenskjæret og Hvalstrand med blant annet nydelig sandstrand, stor gresslette, stupetårn, badebrygge, volleyballbane, minigolf og kiosk. Det er også gode bade- og fiskemuligheter i idylliske Semsvannet.

Nærområdet

Idrett og fritid

Hvalstad IL er et lite, men engasjert idrettslag, og i september 2019 åpnet en ny aktivitetspark ved barneskolen. Parken har kunstgressbane, rullepark for skating og BMX, samt Street basket, buldreområder og utendørs scene. For flere aktiviteter er det kort vei til Holmen idrettspark, ett av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Anlegget byr på fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klatresenter og lysløype. Askers nyeste svømmehall åpnet på Holmen sommeren 2017, og er allerede blitt et populært sted for ivrige svømmere.

Meld interesse
Servicetilbud

Flust av muligheter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Hvalstad, Meny og Coop Mega Holmen. For shopping og hygge er det kort vei til Holmen senter, Asker sentrum og Sandvika storsenter. Liertoppen og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Kontakt oss gjerne

Joacim Johansen

Partner / Eiendomsmegler
E-post: joacim.johansen@privatmegleren.no
Telefon: +47 934 94 326